Европейската народна партия поздрави лидера на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов

...
Европейската народна партия поздрави лидера на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов
Коментари Харесай

ЕНП поздрави Бойко Борисов за победата на парламентарните избори

Европейската национална партия поздрави водача на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за успеха в предварителните парламентарни избори в България на 2 октомври.

От ЕНП разгласиха фотография на ръководителя си Манфред Вебер  Манфред Вебер Манфред Вебер – немски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 година в баварското населено място и Борисов в Туитър и написаха:

" Поздравления за Политическа партия и Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за успеха на изборите в неделя. играе решаваща роля за по този начин нужната политическа непоклатимост в България ".

В края на септември Манфред Вебер  Манфред Вебер Манфред Вебер – немски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 година в баварското населено място дойде в София особено, с цел да поддържа партията на някогашния министър председател и разгласи в речта си, че повече от всеки път през днешния ден България има потребност от ръководство на ГЕРБ-. 

" По време на моите многократни диалози с държавното управление на господин Борисов съм се убедил, че може да поеме тази отговорност и знае по какъв начин да се оправи, както към този момент сподели, и с финансови, и с стопански рецесии. Добре е да се уповаваме на опита и сигурността ", сподели тогава ръководителят на ЕНП.

Congratulations and for winning this Sunday’s election.

GERB is critical for the much needed political stability in Bulgaria.
— EPP (@EPP)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР